Open sollicitatie

Solliciteer nu

Open Sollicitatie

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou? En wil je graag werken bij Saint-Gobain Abrasives? Stuur ons dan jouw CV toe, zodat wij jou toe kunnen voegen aan de CV-database van Saint-Gobain Abrasives. Eigen initiatief en enthousiasme passen goed bij Saint-Gobain Abrasives. Wellicht spreken we elkaar in de toekomst!

Fulltime | Parttime | NL | Eibergen | Born


Wat hebben wij te bieden?

Saint-Gobain Abrasives biedt je een interessante en zelfstandige functie binnen een grote, zeer internationaal georiënteerde multinational. Wat hebben wij jou nog meer te bieden?

  • Medewerkers met ambitie krijgen binnen Saint-Gobain veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • Wij besteden veel aandacht aan opleiding en training. Niet alleen specifiek en vaktechnisch, maar ook gericht op persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling richting mogelijke toekomstige functies;
  • Vanzelfsprekend bieden wij een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, passend bij de functie;
  • Tenslotte hechten wij er veel waarde aan dat jij je op je plek voelt om het beste uit jezelf te kunnen halen. Daarom besteden we veel aandacht aan het creëren van een prettige werkomgeving. 


Ontdek Saint-Gobain Abrasives

In Nederland heeft Saint-Gobain Abrasives 2 locaties: één fabriek in Eibergen waar doorslijp- en afbraamschijven worden ontwikkeld en geproduceerd. Daarnaast is het Europese distributiecentrum gevestigd in Born. Vanaf deze locatie worden onze 135.000 verschillende soorten Abrasives producten naar alle klanten in binnen- en buitenland getransporteerd. 

De Europese Saint-Gobain Abrasives organisatie kenmerkt zich door een matrix structuur waarbij marketing, product management, R&D, productie en logistiek nauw samenwerken om onze klanten over de gehele wereld accuraat te bedienen. Daarbij natuurlijk ondersteunt door finance, inkoop en human resources etc. In Europa zijn wij met ruim 3.200 medewerkers, 24 fabrieken in 13 landen en commerciële activiteiten in 33 landen één van de grootste Abrasives organisaties. Wereldwijd telt Saint-Gobain Abrasives circa 11.000 medewerkers met 62 fabrieken in 27 landen. Met onze (commerciële) aanwezigheid in meer dan 90 % van alle landen ter wereld zijn wij dé toonaangevende speler. 

Solliciteer nu!

De wereld ligt aan jouw voeten. Heb jij grootse plannen voor jouw carrière en ga jij samen met ons de uitdaging aan? Solliciteer dan nu op deze vacature!

Heb je vragen over de vacature dan kun je bellen naar +31 (0)545-466 457 en vragen naar Denver Bijlsma of Iris Heurneman.